Jom Klik

Wednesday, August 29, 2012

Sosej Roll

Salam untuk semua... Bangun pagi tadi walau pun lewat sedikit masih sempat menyediakan sosej roll. 1st time pulak tu buat sosej roll ni. Alhamdulillah hasilnyer memang menjadi. Mesti cik Aisyah gan en Aiman suka sangat-sangat.


Yang ni hasil gulungan.....


Gigih PR mengoreng sosej roll ni


ok la walau pun ade itam ckit-ckit


Nota kecik: jemput makan yer kawan-kawan....

14 comments:

  1. Hari ini kat unit kakcik ada makan2 - kawan bawa mi kari dan sedikit biskut dan kek raya. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  2. jimat buat sendiri..ni kalau beli kat kedai dah abis byk ringgit, kan

    ReplyDelete
  3. sedap..anak2 suka.tp saya mls nak buat pepagi.mood bln puasa msh ada kot

    ReplyDelete
  4. antara feveret anak2 KA juga sosej roll ni

    ReplyDelete
  5. sedap tu...budak2 mmg suka.. saya wat jual sosej roll frozen. apa kata lps ni buat frozen plk lebih jimat masa utk sediakan breakfast
    ^__^

    ReplyDelete
  6. makan masa panas2 very da rangup!..hehe
    sedappp!!

    ReplyDelete
  7. terliurrr

    okey. lps abis puasa 6. ayu buat

    ReplyDelete
  8. ekekeke...
    itam tu kan menawan...

    ReplyDelete
  9. ni kalau ai layan buat ni, confirm kena bangun awal tetiap hari sebab buat bekal untuk anak2 sekali.. ;)

    ReplyDelete
  10. sedap ni buat buka pose... hehehe

    ReplyDelete
  11. Akak baru je buat ni 2 hari lepas...amat senang dan sedap!

    ReplyDelete
  12. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete

Popular Posts