Jom Klik

Sunday, October 19, 2014

Jom Menanam






Ni pokok strawberry yang PR kirim dengan budak opis. Die g cameron highland. Murah jer pokok ni, cuma 10 ringgit sahaja.


Yang ni PR ambik nak semai benih. Harap-harap menjadi gitu. Belajar menyemai benih strawberry la pulak yer. Benih pokok tomato belum alihkan lagi ni. Dah membesar die.


6 comments:

  1. wah...nanti boleh bagi sini sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. Wah..dah berbuah kekgi, nak rasa ye buah stoberi sis tu

    ReplyDelete
  3. dah menjadi nanti berkongsi lagi yer..... kongsi buah stroberi tu plk. pos ke sini sebekas.... hahahaha

    ReplyDelete
  4. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Popular Posts