Jom Klik

Monday, September 12, 2011

Maaf....

Salam.... Mintak maaf la banyak-banyak kerana sudah lame tidak mengupdate blog kesayangan ini. Banyak jugak la sarang labah-labah dah hinggap kat blog PR ni. Sorry ek... Bukan ape PR cbuk cecangat nak selesaikan masalah peribadi yang melanda. Mane nak g bank lagi. Tu pun nak mengre-finance balik loan rumah. Nak jumpe dengan peguam lagi. Tu pun pasal rumah jugak. Tapi harap-harap sangat la dengan ape kesusahan PR lalui ari ni. Permudahkan perjalanan PR dengan anak-anak dikemudian hari. PR mintak doa ikhlas dari kalian semua ek. Mungkin PR akan slow untuk bersiaran. Tidak cerancak dulu. Mungkin selepas 20hb ini PR akan kembali aktif seperti dulu. Doakan yer semuanyer akan selamat yer. Nanti PR akan cerita hal sebenarnye. Walau pun jawapan no komen dari PR. Salam untuk semua yer.....

7 comments:

  1. Takpe...dahulukan yg penting..

    Nanti dah free, tulis lah kembali. Mungkin boleh menulis ttg pengalaman refinance rumah tu,...saya pun nak belajar.

    Moga Allah permudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  2. selesaikan slow2 dan berhemah..insyallah jika semua dah selesai kembali la berblog dgn hati yg senang..

    ReplyDelete
  3. takpe stia menanti..teruskan urusan

    ReplyDelete
  4. ye saya akn doakan :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. esok dah 20 sept...hehe3
    selamat menulis kembali bagai yg dijanji...

    ReplyDelete
  6. salam pr..


    oo refinance rmh ke? akak pun tgh duk mngira2 nk refin apartmen gak ni. agaknya brp kos lawyer n susutnilai

    ReplyDelete

Popular Posts