Jom Klik

Monday, October 15, 2012

Jom Minum Petang


Semalam 1st time minum petang kat SR. Selama ni hanya tapau kek ajer. Rase gatal mulut kan. Tak pernah berenti nak makan asyik mengunyah ajer. Nasib baik badan payah naik. Tapi masih berjaga-jaga untuk kesihatan la. Kan datang penyakit sape yang susah....


Rupernyer kalau kite memesan kek dan makan di situ. Kita dapat percuma tea atau kopi... Hihihi... Dah lame tak makan chese cake ni. Nak ku sambar mable chese cake....






Sowi yer... Dah nak abis baru rase nak snap pic. Hihihi.... Sedap. Licin kau....






Ni die tea percuma dari SR. Lepas ni boleh la selal makan kek free yer... Setiap ari dari pukul 3.00 petang hingga pukul 6.00 petang sahaja yer. Tapi kan yang tak bestnyer. Wifi kat SR memang slow la. So semalam kene pakai berokbank la pulak.... Salam sayang untuk semua.....

- Posted using BlogPress from my 3310

5 comments:

  1. as salam,

    kek dia rm7 per slice kan..boleh lah cedap :)

    ReplyDelete
  2. nyum3... harini buy 1 free 1 kan marble cheesecake tu?

    ReplyDelete
  3. ada perisa kek baru kat SR... sedap....

    ReplyDelete

Popular Posts