Jom Klik

Friday, September 6, 2013

Sila Jangan Penting Diri Sendiri Yer....


Dah lame PR tak men update blog kesayangan daku ni. Nak menjengah blog kengkawan. Pun ke laut la.... Tolong la seru daku agar selalu menjenguk kengkawan.

Ari ni daku panas.... Kalau tak disebabkan akak PR mintak tolong belikan sosej. Jangan harap PR nak menjenguk kat mydin... Hanya pergi beli sosej sahaja. So PR beratur la kaunter 10 barang. Dah banyak kali perkara ni berlaku. Kalau semua orang tak mahu ikut arahan baik tak payah buat kaunter 10 barang.....






Sowi yer daku upload pic kamu yer. Kalau dah berplastik bagai tu. Bukan 10 barang, tapi lebih dari 10 barang. Boleh tak kite same-same ikut peraturan. Semua orang nak cepat. Tak denyer orang nak tido dalam mydin tu. Semua orang nak cepat tau. Tak salah kan kite ikut peraturan. Kalau tak PR akan letak surat kat peti cadangan baik tak payah buat la kaunter 10 barang kalau banyak yang tak ikut peraturan....


Nota kecik: sekian sahaja luahan ati tuk malam ni. Hehehehe....




- Posted using BlogPress from my iPad

7 comments:

  1. Hai, mummy rozie.... salam ziarah.... si polan tu x reti mengira kot....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    hu hu hu dia x reti baca tu

    ReplyDelete
  3. mcm knl je mydin ni.. hikhik..
    msti mydin mall KT kn..
    sllu sgt jd gni.
    geram je.. huhu

    ReplyDelete
  4. kena pacak pak guard kat kaunter express tu..sape x ikut peraturan, halau je

    ReplyDelete
  5. sabo ye..hehe sosej sedapnya!haha

    ReplyDelete
  6. kami pun pernah jugak sound orang yg x ikut rules..

    ReplyDelete

Popular Posts