Jom Klik

Friday, August 19, 2011

Nape La Selalu Sedih....

Salam untuk semua....
Tajuk n3 entah ape-ape tah
Memang PR tengah sedih sangat


Sedih giler pic yang dipinjam oleh cik abang google
Sedih betul PR bile ade yang tak dengar kata
Bile anak buah pinjam PR punyer lappy
Awal-awal dah pesan jangan nak download  ape-ape
Tapi degil jugak
Sudah-sudah lappy PR diserang pelbagai virus
Hantar g kedai dah ok tp....
Nape PR punyer progrem tak boleh nak run
hu...hu...hu....
Cakap pakai window XP
 Dah betul tapi kenape yer
Can ner nak buat keje ni...
Dah siap sebelum rayer
Jawapannyer kene la bersekang bijik mate
Untuk siapkan keje nanti
Ari ahad kene keluar lagi mase rehat
Selesaikan masalah program ni dulu
Sabar dugaan di bulan ramadan

9 comments:

  1. sabar ye... mmg dugaan ramadhan ni

    ReplyDelete
  2. sabarlah ye..
    memang marah tapi menda dah jadi..

    ReplyDelete
  3. wah..siannya..mesti byk keje tertangguh tu kan..sabar dan tekun membuat keje ye..

    ReplyDelete
  4. dugaan ramadan... sabar na....

    ReplyDelete
  5. sabar ya..mesti ader hikmahnya..everything happens for a reasons and Allah knows more than us :)

    ReplyDelete
  6. aduh..mmg tension kalau jd macam ni kan.
    sbr yer sis

    ReplyDelete
  7. "La Tahzan" mungkin nak dapat rezeki lebih & lappy baru kut. mana tau kan? hihihihi....

    ReplyDelete
  8. mcm org lain jgk,sabor jelaa yek kak PR.pasni beli 'tab'laa satu,xyah kongsi2 dah....hehe

    ReplyDelete

Popular Posts