Jom Klik

Wednesday, December 14, 2011

Fuh....

Ari ni mencuri mase sedikit untuk men update blog ni. Kerja memang banyak sangat maklumla di hujung tahun ni. Nanti PR singgah kat blog kau orang yer.

Ni kisah malam semalam. PR ingat dalam 1 minggu kene jugak la buat kek untuk  si twin ni. Bukan ape die orang ni memang suka makan kek. Bahagian menghancurkan kek pun ade jugak. Bahagian tu kite serahkan kat en Aiman. Silap ari bulan jumpernyer pisau abis la kek tu die kerjakan oleh die. 




Ni la hasil kerja PR kek hawflakes kukus. Resepi ni PR cedok dalam blog Yaya Azura. hi...hi...hi.... memang sedap. Buat pulak dalam penuh warna warni.




Memang cantik kan. Yang penting Chef Malaysia kate sedap. Nak tau sape die. Tentu la si twin. ha....ha....ha... Bukan susah pun mendapat pujian dari chef Malaysia ni. Semua kek yang dibuat oleh mummy die semuanyer sedap. hi...hi...hi....

Nota kecik: oklah nak sambung keje ni

15 comments:

  1. menarik tu..caler dia pun dah tergoda..kalau makan lagi laa sedapkann..

    ReplyDelete
  2. eh, ayat akhir tu tergantung ke?

    ReplyDelete
  3. wow! I loiike the colors! and nampak sedapp niee! terliur sudaaa...

    ReplyDelete
  4. sangat berwarna warni, rajin PR ;)

    ReplyDelete
  5. mak ai colourful mabeles! sibuk2 pun smpat juga baking ;D

    ReplyDelete
  6. wuwuuwuwuwuwuwu mcm sedap. nk jugak :)

    ReplyDelete
  7. nak try gak la ^_^

    ReplyDelete
  8. Bukan kata twin aje sedap... tekak budak pun tahu merasa tau PR... kakak tengok pun teringin juga.:)

    ReplyDelete
  9. meriah sungguh kaler dia....
    cam kek lapis sarawak la polak..hehe...
    cam nak makan jer...hihihi

    ReplyDelete
  10. memang penilaian harus di buat oleh chef malaysia sbb dorang yg nak makan.. kan?? kalau dorang kata sedap.. tu tandanya kena dgn selera dorang

    ReplyDelete

Popular Posts