Jom Klik

Friday, January 11, 2013

A Famosa


Alhamdullilah..... Berkesempatan kite menghirup udara yang segar dipagi penghulu segala ari iaitu ari jumaat.

Alhamdullilah jugak pada semasa g trip family day opis baru-baru ni. Pihak pengurusan menyediakan tempat tinggal yang begitu selesa. Iaitu kondo di A Famosa. Jom layan pic ni...













cantikkan pemandangan dari kondo kite org





Ni kondo yang berade di belakang kondo kami tower A















Ni la bilik PR ade bilik air kat dalam, ade 1 katil bujang dan 1 katl queen. Satu rumah ni ade 2 bilik. Satu bilik lagi tu untuk budak bujang. Bilik die orang ade 2 katil bujang. Hehehe.... Memang selesa. Untuk yang ade family, maksud PR yang ade suami isteri die orang dapat la 1 rumah. So jangan tanyer pasal harge ye. Sebab PR memang tak tahu untuk tahun ni. Sebab tahun lepas memang PR yang buat burget. Tapi tahun ni HR yang buat.

Kalau yan ade family yang besar PR syorkan kondo n. sebab oleh jimat. Ruang tamu die memang besar boleh ajer tido atas toto jer kat ruang tamu tu. Bilik pun luas jugak. Oh yer... Bilik air pun ade disediakan di luar bilik.

- Posted using BlogPress from my iPad

17 comments:

  1. Kalau tak silap, rumah Mawi pun ada di sini (yang dia menang AF tu)...

    ReplyDelete
  2. wah...nampak seleso kan...musti hargo pun agak mahai ni...hik hik

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Wahh ini klu prcutian ramai2 ni best juge kn. Mcm kt rumah dh rase hihi

    ReplyDelete
  4. memang selesa untuk yg ada keluarga besar...

    ReplyDelete
  5. A Famosa pergi ramai-ramai syokkan.. Bilik yang bunga duduk dulu tak la sebesar bilik PR, sebab ada 1 katil queen je

    ReplyDelete
  6. aku pun baru nak tanya harga, sebab dulu2 ada pi skali masa family day opis, tapi duk kat banglo yang ada swimming pool tu, tapi ada 4 bilik, beberapa tahun lepas baru RM650.00....tapi best la kan, tgk luar saujana mata memandang hijau aje kan!

    ReplyDelete
  7. puas hati kalau dpat penginapan mcm ni..seronok nak bercuti

    ReplyDelete
  8. selesa je..salam perkenalan..udah follow

    ReplyDelete
  9. Dulu zaman kecik2 ada tido sini.skrg blk hari je

    PR.. Cheese tary x blh pos nnt rosak. Dia kena duk dlm peti sejuk je

    ReplyDelete
  10. Pernah juga tinggal kat A Famosa ni, tapi dah lama dah...6 tahun lepas, tapi yg JR duduk tu rasanya mcm lain pulak..mungkin yg JR duduk tu bangunan lama kot...

    ReplyDelete
  11. pernah pegi waterpark afamosa sekali, n koboi town sekali. overnite x pernah lg. teringin gak nk pegi villa dia yg ada private pool ke jakuzi tu..heheh

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan

    memg selesa kan?

    ReplyDelete
  13. untung la,
    bajet sana mahal juga tu..
    eheheheee

    ReplyDelete
  14. Haritu baru pergi
    Tp tido bilik hotel la ..bukan kondo hehe

    ReplyDelete

Popular Posts