Jom Klik

Monday, January 14, 2013

Melaka Waterworld


Rugikan kalau sampai kat Melaka tak g kat Waterworld. PR pun, ni 1st time g. Memang terujer. Tapi sebelum g tu jom melayan sarapan dulu.



Pic makanan tak de ek. Kan ade pulak yang rase lapar. Hehehe.... Ni pun belas ehsan dari dak opis. Sebab laparkan. Hehehe... Pic pun tak ambik.









Sempat ambik pic kenagan sebelum g main air. Ni la muka-muka nak main air. Hehehe... Ade yang dah siap pakai baj mandi tu... Anak-anak la...


















Tapi sebelum masuk ke taman tema ni. Ade la seorang jurugambar. Ambik ajer free. Kalau kite nak sila bayar 18 hinggit. So tuk kenangan PR beli la pic tu. Tapi sampai ari ni masih belum letak dalam frame lagi. hehehehe.....

Kite orang tak la lame sangat kat cni. Untuk menyenangkan semua staff yang datang. Awal-awal lagi kite orang dah book makanan dengan eje. Al maklum la sebarang makanan tidak dibenarkan masuk. So sila bayar tambahan 15 hingit untuk 1 kepala. Menunyer ialah nasi goreng, air mineral gan buah apple. Bukan apple ipad ku ek...hehehehe.... Tak abis pun makanan tu. Budak-budakka mane makan banyak. Sebelum masuk ade tab ditangan. So diulangi jangan tanyer berape bayaran masuk. Sebab opis yang bayar.

- Posted using BlogPress from my 3310

12 comments:

  1. waaa.. dah lama tak masuk sini. dulu ms adik ipar keje sana, tetiap thn dpt tiket free + check in banglow free..

    ReplyDelete
  2. Seronoknya mereka, masuk free ye. Kalau sekejap mana puas PR buat anak-anak main air. Mereka mesti tunggu sampai menggigil baru puas:)

    ReplyDelete
  3. Kalau bab mandi manda budak budak paling seronok kan..

    ReplyDelete
  4. saqya kalau da berkubang lama setakat nasi goreng memang tak kenyang punya~keh keh~

    ReplyDelete
  5. Budak budak kalu dapat main air, memang tak hengat apa dah.

    ReplyDelete
  6. syok nye bercuti .. bersama family

    ReplyDelete
  7. liya puntak pernah sampai sini lagi nie

    ReplyDelete
  8. haa...belum pegi lg ni waterworld melaka ni..next in the list inshaaAllah..salam kenal,jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete

Popular Posts