Jom Klik

Monday, June 13, 2011

Nape Gan Kau Ni

Kenape semenjak 2 menjak ni
Jadi macam ni
hu...hu....hu....




Tak suka....tak suka.....

18 comments:

  1. memang terjadi gak pada saya..mungkin blogspot yang punya angkara..huhu..

    but dont wori nnti akan kembali ke asal :D

    ReplyDelete
  2. cik rozie,
    msred pon selalu jadi camtu...tapi ok jer balik

    ReplyDelete
  3. sebab follow banyak blog rasanya..

    ReplyDelete
  4. biasa gak kena cam tu..refresh balik, okey lah

    ReplyDelete
  5. ...sama...mOon pOng jadi mcm nih...

    ReplyDelete
  6. hehe..yana pun salu jadi camtuh..bingung la blogspot neh..xnak bagi kita bw ler tu..kih3..

    ReplyDelete
  7. sama...
    kak ayu kena gak..
    benci tau..

    ReplyDelete
  8. sama juga dengan kami. Kadang2 je la tapi. huhu.\
    dan jangan lupa jenguk dan tinggal kan kesan di blog kami. huhu. :D

    ReplyDelete
  9. sakit nyer hati bila jadi mcm tu dan tak leh nak buat apa...wait n see...

    ReplyDelete
  10. merajuk la tu. nanti, esok @ lusa ok la.

    ReplyDelete
  11. sabor akak yek,skejap je tu....

    ReplyDelete
  12. tengok ni--->http://www.aidaazryn.com/2011/06/bahagian-reading-list-tak-papar-update.html

    ReplyDelete
  13. salam,

    kadang2 jadi macam gitu juga
    tapi nanti2 dia ok sendiri :)

    ReplyDelete
  14. pernah gak jadi cenggini .. tapi off pastu on balik , okey dah . haha !

    ReplyDelete
  15. cam pernah jadi gak ni..hehe..tai lama2 ok la tu..

    ReplyDelete
  16. tutup lu...pastu on kan balik...mesti ok nyer

    ReplyDelete

Popular Posts