Jom Klik

Sunday, June 12, 2011

Happy Birthday Big Boss.....

Ari ni kat opis buat sambutan ulang tahun Big Boss....
Buat alar kadar jer
Sebenarnyer Ulang tahunnye jatuh ari Jumaat (10/6)
Disebabkan ari tu kite orang tak keje
So buat la ari ni
Selame ni ade makan-makan
Sebab semua orang lebih teruja nak sambut cuti
Ialah....
Semalamkan Terengganu menjuarai Piala F.A
So semua orang ingat ari ni dapat cuti la
Pemgumuman.... 
Tunggu Terengganu juara SUKMA buat kali ke 3 dulu ek
Baru kau orang suka suki boleh nak cuti
Amboi bab cuti laju jer 
Keje malas....
Termasuk aku la tu....
ha....ha...ha....
 Pagi-pagi lagi dah g S.R
Nak ambik kek la
Nak tengok....nak tengok.....


Ambik kau 3 bijik sekali beli kek kat S.R
Maklum la staff ramai
Mane boleh beli se bijik
Ni pun beli yang lain untuk bos bawak balik rumah
Ni ulang tahun die yang ke 24x2 yer.....
(kau orang kira sendiri la ek)
24 tu nampak tak de la terlalu tua sangat
hi...hi...hi.....


Sorry la ek pic kecik banyok....
Akhir sekali
Ucapan....
Semoga murah rezeki & panjang umur yer bos....
Amin..................

9 comments:

  1. bagusnya staff siap celebrate utk boss ye.. ^__^

    ReplyDelete
  2. yelah, ingatkan cuti hr ni..huhu.
    sekali kena gi keje gok

    ReplyDelete
  3. rozie..seronok bigboss ada anak buah yang prihatin...meraikan kan hari lahir..happy birthday untuk big boss rozie

    ReplyDelete
  4. kerajaan negeri x bg cuti xpe tp sebab staff dah raikan bos maka pasni mesti bos yg bg cuti,hehe...lg satu akak,kwn nak tanye ckit blh?guna kamera apa tu,kuang3x......ihiks.

    ReplyDelete
  5. Yalah pulak, staf ramai kalau beli 1 kek, sedihla pulak kan :D

    ReplyDelete
  6. Ayen: Rozie dah pakai kamera mahal tau(bangga lak) sony tx5. Tapi kene kecikkan pic. Nanti blog berat lak.

    ReplyDelete
  7. bos ALin pun befday bulan Jun...

    ReplyDelete
  8. dah beli dslr... huhu canon 55od

    ReplyDelete

Popular Posts