Jom Klik

Tuesday, June 7, 2011

Ade Bran????

Salam....
Mood dah ok ckit
Dah tiba mase nak update blog kesayangan ku ni
Semalam pun ade gak budak opis tanyer
"ari ni datang keje tak bawak mood ke"
"aku cakap tinggal kat rumah jer"
Kwang...kwang...kwang......
Sementara idea tengah datang dengan tiba-tiba ni
Baik aku melayang blog lu.....
Anda ade berani macam ni???
Macam mane ek....
jeng...jeng...jeng....



Tengok la cara anak ku ni main skyboard
Ade berani macam ni....
Entah sape mengajar die main dengan cara ni
Pic ni telah disnap oleh sepupunyer


Ni pun dah pernah tersungkur sekali
Tapi mane la ade istilah serik
Main lagi....dan main lagi.....
Berani sungguh die main skyboard dengan cara ini
Aku pun naik hairan
Jadi jer die punyer idea
Die tengok orang main die nak main gak
Orang berdiri die buat macam buaya
ha...ha...ha....
Nakal sungguh anak ku yang sorang ni

27 comments:

  1. mesti nakal dia mcm mak atau bapaknya masa kecik dolu2 kan... ha... baik ngaku... hehehe

    ReplyDelete
  2. biaselaa tu kak,kekadang budak2 ni lagi byk idea dari kita ni kan,hehe....

    ReplyDelete
  3. mak dia lagi ganas kot dulu2 hahahahaha larikzzzzz

    ReplyDelete
  4. skyboard?tak penah dengar nih..ke aku yang jakun??tp nmpk dlm gmbr cam skateboard...

    aduh...bahaya tu aimann...jaga2 kang bdarah mulut kalo jatuh...hehehe

    ReplyDelete
  5. nama pon budak kecik. anak saya jatuh berkali2 pon ttp nak main lagi...luka pon dy da tak heran..huhu

    ReplyDelete
  6. huhuh,sy pon xpnh try ni kak..

    lau try,mau operate lgi kaki ni..heheh..

    ReplyDelete
  7. bakal jadi pemain skyboard yang berjaya ni...

    ReplyDelete
  8. amboiiiii.. cute je budak main gitu... hehee

    ReplyDelete
  9. ganas sungguh style nya...ekekeke

    ReplyDelete
  10. wah jadi.... macam superman la pulak

    ReplyDelete
  11. dasyat anak awak. aksi ganas tuuuu..hehe..mekasih singgah blog saya yer..

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..tq sudi singgah blog sy:)
    org trgnu ker

    ReplyDelete
  13. mak dia main skateboard stail mana?

    ReplyDelete
  14. agaknye nak berdiri atas tu takut tergolek..tapi nak main jugak.. so..buat aksi 'terbang' jer lar..:)

    ReplyDelete
  15. hahahah...biasa la budak laki..nama lagi hero..haha..

    ReplyDelete
  16. skyboard ke skateboard? bwk la anak tu main surfboard..luncur air stail meniarap..untung2 besar nanti wakil negara..haha

    ReplyDelete
  17. wahwah.. terer la anak akak ni..ekeke

    :D

    btw follow akak juga

    ReplyDelete
  18. budak kecik mcm ni,semuanya dia nak cubakan

    ReplyDelete
  19. kak, memang bahaye ni gaye superman, jangan naik moto gaye superman suda la, haha

    ReplyDelete
  20. kak,ingtkan dia tidur atas skateboard 2 td.hihi

    ReplyDelete
  21. wah..org kata kanak2 ni ada dunia imiginasinya sendiri...agaknya dia imagine cmtu kot...hihi

    ReplyDelete
  22. extreme dan bijak... baguss!!! huhu.. :)

    ReplyDelete
  23. bahaya nya main skateboard lagu tu....

    ReplyDelete

Popular Posts