Jom Klik

Friday, May 27, 2011

Hari Paling Malas Nak Update Blog

Salam1 Malaysia buat semua
Entah mengapa la kalau hari minggu jer
Otak jadi beku
Nak update blog pun malas
Tapi ku kuat kan jugak semangat
Demi kengkawan kat blog
Ari ni aku tengah mengiler duk bace novel
Akak ade beli 3 novel baru
Kat pesta buku kat bandar Terengganu ni
Satu tu die pinjam dari kawan die
Aku pun ape lagi
Memang teruja giler la
Bile dapat novel baru ni
jeng...jeng...jeng....



Semoga semangat ku tak hilang
Nak berblog lagi
Rehat minda jap.....


17 comments:

  1. Amboi banyknya sekali beli...dulu masa bujang minat juga baca novel ni tapi bila dah kawin dan ada anak ni minat terus hilang entah ke mana...

    Lebih2 lagi si Haiqal ni pntang nampak ibunya pegang buku mmg confirm di amiknya...=)

    ReplyDelete
  2. saya ada lebih kurang 10 biji lagi novel baru yg beli kat PBAKL hari tu...masih lum baca...stok sepanjang tahun...hihii

    ReplyDelete
  3. banyaknya buku...larat ker baca semua tu..jgn lupa kami dekat blog ni yer...^^

    ReplyDelete
  4. murah tak novel?
    ingt nk pegi jgk tp xde duit..
    huhuuu

    ReplyDelete
  5. dah lama tak beli novel... [-___-]

    ReplyDelete
  6. saya suggest awak baca novel tajuk dia cucur bawang kopi o. sgt best. kita ni hantuuu novel. hehe. kalau nak tau novel best2, tanya2 la ye. hihi

    ReplyDelete
  7. kadang2 ada hari kita akan bosan jugak dgn apa yg selalu kita buat kena buat benda lain jugak. so, sesekali rehat dr blog pun bagus untuk fresh kan otak

    ReplyDelete
  8. cucur bawang kopi o? nak cari kat MPH ni.

    ReplyDelete
  9. novel..novel..saya ni susah betul nak baca novel..hahaha..

    ReplyDelete
  10. akak nnt beli novel maid lak best citer tu!!!!

    ReplyDelete
  11. kalau xde smangat takyak la paksa diri.. hehhee...
    novel? dlu minat.. skrg xde msa sgt nk ngadap feeling2 novel.. heheh..

    ReplyDelete
  12. Hebat..... sekali bace 3 novel..... ..tapi betoi ke oghang (orang) cakap yang suke bace novel ni suke berangan???....oghang le cakap...

    ReplyDelete
  13. tak suke bace novel...
    nti bile da bace, xleh nk lepas

    ReplyDelete
  14. nape pompuan xkesah ek membazir kerana novel... hehehe pinjam kat library kan leh :)

    ReplyDelete

Popular Posts