Jom Klik

Sunday, May 22, 2011

Aku Tengah Banyak Kerja

Syukur alhamdulillah...
Aku masih boleh update blog aku sapai ke saat ini
Alamak kate keje banyak
Memang tengah banyak keje ni
Mencuri mase seminit 2 untuk update blog
Cuma nak cakap tengah banyak keje ni
Nak citer panjang-panjang tak sempat pulak


Walau pun ade citer nak diceritakan
Maaf yer aku nak menyepikan diri buat sementara waktu
Bukan ape nak siap kan kerja dulu
Nanti kite citer panjang-panjang ek

Wassalam.........

11 comments:

  1. alolololo,asl tgk bdk botak ni,msti geram rse,.sbb die buat sedih cmtu kn,.hehe,..xpela,setelkn kje dlu ye,..lenkali bley snggah umah CN,.jgn lpe rehat,.hehe,.

    ReplyDelete
  2. kwn pun byk gak keje tp dah jd tabiat nak jgk bukak blog,hehe....

    ReplyDelete
  3. do ur best...buat keje leklok ek :)

    ReplyDelete
  4. sama la ..tapi , blog diutamakan ~
    =P

    ReplyDelete
  5. xpe.. dahulukan apa yg patut didahulukan.. heheh..

    ReplyDelete
  6. nanti klu dah free jgn lupe cite2 cerita yg nak diceritakan tu ye..

    ReplyDelete
  7. Hehe..walaupun busy tapi masih sempat singgah blog SS. Terima kasih..salam perkenalan


    Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

    ReplyDelete
  8. Selamat bekerja la ye... ^-^

    ReplyDelete
  9. sibuk ye...buat mane yg perlu dan penting dulu...

    ReplyDelete
  10. Tima kacih sbb dlm sibuk2 pun sempat menjenguk JR...

    ReplyDelete

Popular Posts