Jom Klik

Thursday, January 17, 2013

Cowboy Town


Maaf tak dapat nak melawat kawan-kawan. Insyaallah jika berkesempatan, PR akan melawat jugak ek. Biase awal tahun gini, memang bz la. Tu pun ade dah opis tanyer budak akaun cbuk macam mane gak. Ello... Kalau daku tak buat claim, lambat la kau orang dapat gaji ok. Silap-silap tak dapat langsung.
Ok la kite sambung tajuk n3 kite. Macam mane boleh lupe nak citer pasal cowboy town ni. Padahal kite orang g sebelum pergi ke waterpark lagi. Hehehe..... Best kot lepak and makan-makan kat cni. Sebelum masuk sila beli tag tangan yer. Sowi laling-laling semua harge tak tau sebab ejen yang uruskan. Pastu opis yang bayar.




Dah nak berkecai tag tangan PR baru ingat nak amik pic. Kat cni jugak kite orang makan-makan. Mak ayah tengah best makan. Anak-anak cbuk main atas pentas. Jom melayan pic-pic sekitar cowboy town ni.





Sampai jer kite orang disambut oleh penari-penari ka pintu gerbang cowboy town ni.

























Lepas makan kite orang layan pertunjukan yang di adakan di dalam cowboy town ni. Siap ade pertunjukan bunga api lagi tau....





Jom nari same-same......

























Tapi melepak kat cni memang menyeronokkan.... Rugi tau kalau tak g. Dah alang-alang sampai kat melaka...

- Posted using BlogPress from my note

10 comments:

  1. memang teringin nak g..tapi kebanyakan feedback sblm ni semuanya cakap tak best huhu

    ReplyDelete
  2. kak..letaklah besor2 sikit gmbr tu..x nmpak

    ReplyDelete
  3. best kan? haritu ada dtg cowboy town semata2 nk tgk bunga api..

    ReplyDelete
  4. bestnyer tempat nie...hihi..lum sempat sampai lagi sini..salam kenal.. follow sini #970 =)

    ReplyDelete
  5. patut kena pakai costume koboi tau, baru la seronok hehehehehehhehe

    ReplyDelete
  6. Banyak dengar kisah pekan koboi nih. Kalu pegi Melaka, memang nak singgah sini.

    ReplyDelete
  7. Hahahahahah.... tak jadi cowbow sekali keee... naik kudeeee

    ReplyDelete

Popular Posts