Jom Klik

Friday, October 28, 2011

Iklan Jawatan Kosong

* Jawatan sebagai Pembantu Tadbir Penaksiran Gred 21 Sambilan

* Gaji RM 59 hinggit untuk 1 ari

* Tempoh perkhidmatan tselama 4 bulan tetapi semalam PR cakap dengan pegawai LHDN mungkin sampai  1   tahun

* Minimum kelulusan SPM

* Skop kerja tak tahu lagi

* Untuk projek RM 500 untuk 1 keluarga yang mempunyai pendapatan kurang RM 3000 sebulan

* Jangan risau semua cawangan LHDN memerlukan pekerja ini

* Siapa mahu borang sila tinggal email anda yer

30 comments:

  1. nnt nak inform ngan sepupu...tengs yer..

    ReplyDelete
  2. errrr......
    ni utk full time ye mamirozie???

    ReplyDelete
  3. Kalau partime kan ke bagus ye.. masa lunch hour/tea break buat kerja ini. Hahaha....

    ReplyDelete
  4. Boleh che mid cuba tak..buang tebiat apa ke..tapi emailkan je la.. hmj_66@yahoo.com.. area sg petani ok

    ReplyDelete
  5. eh kalo nak mintak boleh tak kak?kene perja kat office ke or mcm mane?

    ReplyDelete
  6. leh rekemen kat kwn2 yg xdo kojo nih...

    ReplyDelete
  7. harap kalo keja kat situ nak kena cukai yea (gurau je)

    ReplyDelete
  8. mummy lepasan bachelors or masters xde ke..

    ReplyDelete
  9. leh tulung inform kengkawan yang memerlukannie

    ReplyDelete
  10. ada borang ker??bkn ker slalu kna isi kat jobmalaysia..nak try la jgk..nie emel saya aya.sinar@gmail.com

    ReplyDelete
  11. wow..sampai kuar kje sambilan..cayalah....

    ReplyDelete
  12. Haa, bagus ada peluang pekerjaan!

    ReplyDelete
  13. nasri42@gmail.com
    ini email sy,tlg emailkn borg utk sy ye..
    blh tahu ape syarat2 dan skop kerja??

    ReplyDelete
  14. email sy jgak,mzhanni.alan@gmail.com

    ReplyDelete
  15. email saya, add_in03@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. emailkan ke saya juga ;)
    ridzwan.mahmud@gmail.com.
    tq

    ReplyDelete
  17. maksud sy...kt tiap2 negeri ada offer ni..?

    ReplyDelete
  18. keje ni pull time ajer yer. Kalau part time dah lame PR apply tau. Setiap negeri ade jawatan ni. Sape2 nak apply boleh aje.

    ReplyDelete
  19. bolehlah nak bgtahu member ni...

    ReplyDelete
  20. sambilan ker?kalau pemenant kan bagusss...!!nak jugaklahhhhh borangnyer leh kasik kengkawan yang yang dok tanam anggur jerk tuhh..:)

    send borang kat sy buleh cnngojes@yahoo.com..terima kasih,jasamu akan selalu kukenanggggg..*eh apsal byk g..:)*

    ReplyDelete
  21. PR..send ke b jugak ye..cksabihah@gmail.com tq

    ReplyDelete
  22. K.rozie..baru perasan lah..huhu..boleh apply lagi tak?nak jgk borang..huuu..
    roziana_razali@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. asssalamualaikum kak, saye dah apply n da diberitahu untuk hadir temuduga 30hb ni. saye cume nk tahu skop kerja yag perlu dilakukan untuk jawatan Pembantu Tadbir (Penaksiran) Gred 21..
    sila e-mel kn saya skop kerje yg sepatutnye di angelgozen@gmail.com

    ReplyDelete

Popular Posts