Jom Klik

Thursday, October 27, 2011

Bile Mengantuk Datang Menjelma

* Buat kerja pun malas

* Esok cuti lagi. la...la...la....

* Nak tengok fail pun malas

* Bile keje nak siap

* Surat gan minit mesyuarat pun nak apus kepala


* Nak layan resepi dulu la

* Buat ilang ngantuk bijik mate

* Aci kan......

19 comments:

  1. zana pun ngantuk! mood keje sudah ke laut!

    ReplyDelete
  2. cuaca mendung2 ginih mmg Zzzzzz

    ReplyDelete
  3. aci je..nak mabil mood dan segarkan mata, yg penting kerja hakiki siap kan?

    ReplyDelete
  4. Eh ye ke tengok resepi boleh ilangkan ngantuk?.. tak caye lah.. ha ha

    ReplyDelete
  5. mendung je hari ni kan. tngok2 rsepi hilang ngantuk kang dtg rs lapar la plak hehehe

    ReplyDelete
  6. Eh.. esok cuti lagi PR. Wah bestnya.

    ReplyDelete
  7. aci jer kak..hi3..ujan2 nih better bawak blanket gkerja..kikiki

    ReplyDelete
  8. hari ni dela masuk kerja....... mlas betul la... :)

    ReplyDelete
  9. hari ni saya kena rajin..tak boleh malas2..hehehe...

    jom tukar kotak komen ni bagi senang sikit ank komen..:)pi kat link ni..

    http://www.dianarashid.com/2011/10/kotak-komen-pop-up-window.html

    ReplyDelete
  10. Layan resepi bule ilang ngantuk ek? Kena try ni... Hhaaa

    ReplyDelete
  11. main aci2 ek..haha...gi minum kopi secawan kasi hlng nagntok tu..

    ReplyDelete
  12. amboi2... aci2... dana pun gitu gk kadang...

    ReplyDelete
  13. mengantuk kat opis memang bukan boleh terus tidur baraing jer.. huhu...tapi kalau tahan2 memang pening terus kepale....ggrrrr...

    ReplyDelete
  14. pendek kata semuanya jadi malas..huhu

    ReplyDelete
  15. kalau dah malas,,apa pon tak jadi..hihi..:)

    ReplyDelete

Popular Posts