Jom Klik

Thursday, February 2, 2012

Bila Orang Kata Aku Berisi

Bile seorang kate PR berisi (naik badan)
PR buat tak tau ajer...
Bile dah ramai yang tegur
PR pun ambik kisah
Sambil-sambil shopping bulanan
Naik la mesin penimbang
Keluar kertas 49.8 kg
Biar betul memang tak percaya
 Akhirnyer timbang pulak kat hyperuncit yang lain
Keputusannyer tetap same
Bukan ape sebenarnyer....
PR ni jenis badan susah giler nak naik
Naik 1kg tu dah gumbira sangat-sangat
Makan punyer la berselesa
Tapi hampeh....
Paling berat pun 47kg


Tak de kene mengene langsung gan topik. Roti yang telah dileyek oleh
cik Aisyah


Ini mungkin sebab PR telah memulakan kehidupan yang baru
Baru 4 bulan dah naik 3kg
Harap-harap kg tidak akan melebihi had sirin
Hua...hua....hua....
Sekurang-kurangnyer PR suka dengan peningkatan ini



29 comments:

  1. bestnya kalau mkn byk2..tp x gemuk kan.
    org kurus cam sis ni, kalau dpt naik sekilo pon dah happy kan..hehe

    ReplyDelete
  2. Kurusnya! Tak peh, msih di bwh 50kg. Masih ok.

    =D

    ReplyDelete
  3. Salam.. siap tulis berisi (naik badan).. he he takut berisi hak yang lain lak ye..

    ReplyDelete
  4. 49.8? JELES..Saya 50 kg, huhu...

    ReplyDelete
  5. hai... ingatkan berisi apa...suspen

    ReplyDelete
  6. Kalau kakak susah nak naik suka PR. Tak macam kakak kalau tak jaga makan sikit je terus mencanak naik jarum timbang...

    ReplyDelete
  7. sonoknye badan susah nak baik...tak payah susah-susah nak diet kan..

    ReplyDelete
  8. Roti lenyek tue nmpk sedap la..sbb tekstur roti lebih mantap.hehehe..
    tak kesah la naik ker turun..janji sehat walafiat.

    New Entry (>.<) Akhirnya..Aku Dapat Kau (>.<)

    ReplyDelete
  9. bestnya badan susah naik..sy ni mkn lebih sikit dah naik..pastu nak turun punyalah payah -.-'

    ReplyDelete
  10. Untungnya PR.. kita nih seksa nak kurus.. huhu

    ReplyDelete
  11. bawah 50kg tue dah kire slim river dh tue hihihihhhh

    ReplyDelete
  12. memang nak naikkan berat badan ye...senang la gini tak yah susah2 nak diet...hehehe

    ReplyDelete
  13. Bilalah agaknya kakcik boleh turun berat ni? :(

    ReplyDelete
  14. :) ok la baru 49kg kan.. berat kita sama.. tp skrg dh 58kg la = 6bulan lebih preggy hehehe

    ReplyDelete
  15. untunglah PR....makan banyak pun badan maintain lagi.....

    ReplyDelete
  16. wife papa mifz pun jenis badan susah nak naik...:)

    ReplyDelete
  17. Wahaa~ Kawan Shag sampai skrg payah gila nak naikkan berat badan dia. Shag pulak sentiasa naik sampai tak turun turun even dah berdiet >.<

    ReplyDelete
  18. macamana nak tambah berat yer.. sy mkn byk pun berat xnaik2..

    ReplyDelete
  19. wah, atok pulak sedang berusaha keras untuk menurunkan berat badan...

    ReplyDelete
  20. eh3...lebih kurang berat kwn je tu.samalaa kita kak PR mkn banyak pun xnak naik2,hehe...

    ReplyDelete
  21. ok lg tu sbb lom lebih 50.ratu ni bila dah jejak 60 dah mls nak timbang.ehehe.

    ReplyDelete
  22. Berat msred dah lama naik terover tak turun2 dah...hheee

    ReplyDelete
  23. bestnya .... makan banyak tp berat camtu juga.... saya makan sikit dah naik... huhuhuhu

    ReplyDelete
  24. wah, untuk seorang yang bergelar ibu masih dapat kekal bawah 50kg. best ye..

    ReplyDelete
  25. wah..mak jeles oke...berada di bwh 50 kilo satu azam yg tk tercapai dek akal waktu ini :P

    ReplyDelete
  26. sikit jer tu..tak perlu risau pun.masih maintain.

    ReplyDelete

Popular Posts