Jom Klik

Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday @ 08.02.2012

Angry Birds lagi..........






21 comments:

  1. sukanya dpt angry birds..hehe

    ReplyDelete
  2. tu gula-gula ke coklat angry bird? nampak menarik tu..

    ReplyDelete
  3. kanak2 memang suka angry bird. spongebob kalah sudah.hehe

    ReplyDelete
  4. aik.. coklat agry bird pun ada ek...

    ReplyDelete
  5. Amboi... sukanya dia dapat angry birds ye sayang:)

    ReplyDelete
  6. mmg x surut2 demam angry bird ni kan...dari mainan anak2,stationary,bantal .belon n mcm2 semuanya angry bird...apam angry bird pun ada.. :)

    ReplyDelete
  7. zaman angry birds melanda...hehe

    ReplyDelete
  8. budak2 sekarang suka angry bird

    ReplyDelete
  9. popular yer burung ni wp dia marah2 sana sini org sayang

    ReplyDelete
  10. semua budak kak... gila angry bird...

    ReplyDelete
  11. huhuhu....dah musim dia kan. kat rumah nie pun ada gak sorang peminat angry birds

    ReplyDelete
  12. Kanak-kanak seluruh dunia telah dijangkiti demam angry birds. Hehe...

    ReplyDelete
  13. takleh kata apa lah mmg musim burung tu haha..

    ReplyDelete
  14. hehe...
    mmg trend angry birds je kan skang...dari baju2 smpi lah ke beg sekolah smpi lah ke mainan,pensil case bagai =p

    ReplyDelete
  15. burung ni tengah glemer skrg kan...

    ReplyDelete

Popular Posts