Jom Klik

Thursday, February 16, 2012

Bila Air Asia Buat Promosi

Ari ni awal giler PR bersiaran. Maklum la kat opis tak boleh mencuri-curi mase lagi nak berblog. Kerja banyak ma.... Kene siapkan dengan segera. Nak tau kenapa:-

* Ari ahad ni mau coti separuh ari sebab ade hal. Harap-harap bos yang disayangi akan bagi pelepasan ( bodek ke????)

* Nak bawak sitwin pergi bercuti. Seronok jer nak g Genting. Macam Genting dah melambai-lambai dah. hu....hu...hu.....



Yang sebenarnyer si mummy die pun gatal gak nak g bercoti. Semalam kecoh kat opis pasal Air Asia buat promosi. PR pun gatal tangan godek-godek la laman wab Air Asia. Selepas di lihat, di tengok teringin pulak nak g Langkawi. Seronokkan.... Tambahan pulak tak pernah g Langkawi walau pun ade BFF kat cner. hu...hu...hu..... Harga nyer memang murah. Hanya 75 hinggit untuk 2 orang. Tiket untuk 2 orang pulak tu. Promosi bermula bulan sembilan tahun ini sampai tahun depan (lupe lak sampai bulan bile).


Tapi setelah dipikir-pikir PR tak jadi la nak pergi. Sebab terpaksa tinggalkan kereta kat KL. Bukan tak de tempat nak tinggal kan kereta. Tapi macam tu la.. Akak ade tinggal kat cner. Malas nak menyusahkan orang. Akhirnyer pikir nanti la nak g mane tempat nak melepaskan lelah. hu...hu...hu....




13 comments:

  1. kita selalu je fail bila masuk kat AA time promo... lama sangat kat waiting room... mana bole tunggu lama-lama... banyak keje lain terbengkalai karang... :(

    ReplyDelete
  2. tak sempat nk book air asia lagi nie..

    ReplyDelete
  3. air asia ni selalu buat promo kan..

    ReplyDelete
  4. xpernah dpt book promo air asia..huhuhu

    ReplyDelete
  5. saya pun dapat booked tiket g honeymoon. weeee
    klo pegi dalam malaysia, lagi murah promo firefly~ hehee

    ReplyDelete
  6. bestnya..nk pergi bercuti jgk..tapi blum booked pun..

    ReplyDelete
  7. bercinta saya menunggu kat Waiting Room website AA semalam...hahaha

    ReplyDelete
  8. langkawi?bestnya..nape x booked sis

    ReplyDelete
  9. Kalo ble hari2 nak p bercuti
    eheheheheeeee

    tp...
    Harus ada money money money;)

    ReplyDelete
  10. kalau kita x suka sgt langkawi.. tp ada jugak org ckp best. yg best langkawi ni makan dia murah je.. lain2 xde la murah. org borong coklat bagai kt sana.. alih2 blk kl tgk kt maiden pun hrga sama jer.. kekekeke

    ReplyDelete
  11. bestnyelaa org,bercuti aje...nanti on de way blk ke trg singgahlaa kuantan jumpa ayen pastu main atv plk,hahaha...

    ReplyDelete
  12. asalam ...salam kenal ...saya new bie .. dah follow blog awak ... sudilah kira nyer follow blog saya ... mintak tunjuk ajar ..tq.

    ReplyDelete

Popular Posts