Jom Klik

Thursday, February 9, 2012

Tahniah Shahrul & Linda

Dah lame tak men update blog ni. Bukan ape lame kesibukan melanda walau pun dapat coti yang tak berape nak panjang. Campur pulak PR yang ambil coti seari ajer tau. Tak lame pun. Ari Ahad merupakan coti semperna maulidur rasul. Tapi pada ari sabtu PR menghadiri majlis. Nak tau majlis ape nanti PR citer...

Pada ari ahad PR telah pulang ke kampung di Pasir Putih Kelantan kerana menghadiri majlis perkahwinan kazen PR. Kalau di ikut kan. Boleh ajer menghadiri majlis di pihak perempuan pada ari sabtu. Tetapi di sebab kan kena menhadiri majlis so keputusannyer kene ambik coti yer. Majlis kazen PR di adakan pada ari Isnin.



Majlis cukup meriah... Maklum la anak lelaki tunggal dalam keluarga. PR terpaksa beredar awal dari majlis. Kerana terpaksa pulang ke Terengganu. Jangan buat-buat lupe ek. Pada esokkan arinyer dah kene kerja tau...

Nota kecik: semoga kekal hingga akhir hayat


6 comments:

  1. seronok tengok orang kawen kan....

    ReplyDelete
  2. Kalau cuti mesti at least ada satu majlis kenduri kawen kena pergi kan PR...

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru untuk kazen PR ;-)

    ReplyDelete

Popular Posts