Jom Klik

Monday, June 11, 2012

Makan Lagi

Semalam Birthday My Big Bos... Jom layan pic....


























Nota kecik: sebenarnyer nak buat kejutan untuk bos, rupernyer bos yang buat kejutan untuk kite orang, makanan yang die tempah sampai dahulu..

Nota kecik lagi: semoga bos dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, boleh la bg2 kan rezeki kat kite orang jugak. muahhahahaha....

27 comments:

  1. Wow! Murah rezeki la mcm nie! Heee~

    ReplyDelete
  2. Uihhh siap ada sambutan makan2 lagi untuk Bos, bestnyer.. .:)

    ReplyDelete
  3. Kakak pernah nak buat kejutan tak menjadi bila boss tak turn-up tau PR (ialah boss kakak bukan tinggal di M'sia). Last kami makan sendiri kek sama-sama. Kelakar bila ingat..

    Tengok PR dgn kawan-kawan best makanan banyak tu...

    ReplyDelete
  4. walawehhh byk makanan. suka2 . hehe

    ReplyDelete
  5. fuh.. tengok menu jadi terliur.. ;)

    ReplyDelete
  6. UNTUNG LAH DPT BOS BAIK KAN..^_^

    ReplyDelete
  7. makan free memang best.... HB boss...

    ReplyDelete
  8. seronoknya dpt bos baik gini hehhe ;)

    ReplyDelete
  9. ekekeke.. x sempat nak buat suprise... best kan dapat bos yang spoting mcam ni..

    ReplyDelete
  10. pasti murah rezeki kalau selalu
    belanja macam ni kan ...baik bos :)

    ReplyDelete
  11. murah rezeki boss..murah juga rezeki staff2 dia juga kan.. ;)

    ReplyDelete
  12. wah alhamdulillah murah rezeki bos
    slmt ulang tahun untuk bos.. :)

    ReplyDelete
  13. smoga panjang umur dan murah rezeki utk bos dn pekerjanya jgak.. huhu

    ReplyDelete
  14. Sampai 2 kek tuh, yummy!

    Semoga bos dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  15. kek tuh buat ayaq lior jd cayaq..hahahahahah

    yummyla kek tu

    ReplyDelete
  16. perghh!!.....sedap2 menu tuh!!...

    ReplyDelete
  17. baiknya boss , moga Allah murahkan rezek boss dan juga PR..

    ReplyDelete
  18. waaaa...bestnyerrr dapat makan2 mcm raya!!!xsbr nak raya..hhehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/dedikasi-istimewa-untukmu.html

    ReplyDelete
  19. bestnya dpt bos yg baik lagi pemurah...moga brtmbah murah rezeki.

    ReplyDelete
  20. wahhhhhhhhhhhh
    nampak meriah..
    rindu suasana kecerian kawan2 opis...

    ReplyDelete
  21. Wow, bestnya...
    makanan tu yang meriah, hehe :D

    ReplyDelete

Popular Posts