Jom Klik

Wednesday, June 6, 2012

Wordless Wednesday @ 06.06.2012

Ni magic caler bukan magic silap mate tau....






Nota kecik: teringat mase sekolah dulu-dulu

31 comments:

  1. Ini utk kongsi berdua atau setiap sorang dapat set macam ini PR..

    ReplyDelete
  2. saya tak boleh pegang benda ni~~habis comot semua jari~~keh keh~

    ReplyDelete
  3. bila dah besar ni baru tertanya2 kenapa ek kita panggi kaler magic? huhuu =)

    ReplyDelete
  4. dah besar ni baru tertanya tanya.. kenaapa ya.. kita panggil kaler magic?h uhuh

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. erpp..sya suka bau magic tu wangi ;p

    tp tak lah sampai ketagih (,")

    ReplyDelete
  7. sek dlu x suka guna konon2nya nmpi terlalu femfuan hahaahahah;P

    ReplyDelete
  8. seronok kalau buat nota sejarah ni, kalerful, hehe

    ReplyDelete
  9. selalu beli mase zaman blaja dulu.. tapi sayang nak guna.. last2 simpan je..

    ReplyDelete
  10. kalau kat sekola saya suka mewarna sama2 murid2... best..

    ReplyDelete
  11. salam..

    dulu masa sekolah suka beli, tp agak mahal, sekarang tngok anak sedara lak duk gila. dah marah beli, sambar juga.hehe

    ReplyDelete
  12. nak pinjam 2 batang boleh? hihihi..

    zaman sekolah dulu suka kumpul & beli magic colour..

    ReplyDelete
  13. salam.... membalas kunjungan...

    kaler magik ni.... kesukaan anak2... tak cukup kertas - dinding plak yg diconteng!

    ReplyDelete
  14. ai suka bab2 cenggini.. tapi bila beli takde keperluan nak guna, sudahnya anak2ler yang untung.. ;)

    ReplyDelete
  15. Memang dulu2 femes gak laa magic kaler nie.. kan.. skrg nie cam jarang je budak2 guna.. :)

    ReplyDelete
  16. if lekat kat tangan susah nak kuar ngeee

    ReplyDelete
  17. ini magic kaler atau pen berkaler kak...

    ReplyDelete
  18. time study dulu suka gunakan tuk buat nota.... :)

    ReplyDelete
  19. tiba2 teringat zaman sekolah...huhu

    ReplyDelete
  20. kalau kaler laut tu, sempat kering dulu, laut tak abis kaler jugak. hahaha!

    ReplyDelete
  21. Mengaler ajelah klau dpt kt anak CiM ni..

    ReplyDelete
  22. imbas kembali zaman sekolah nih..time nak biodata mesti nak pen kaler² hehe

    ReplyDelete
  23. Yalah teringat masa zaman kecik2 dulu bila tengok kaler tu :)

    ReplyDelete
  24. aah teringat zaman sekolah
    tapi ashik tukar baru je .. sbb ilang huhuhu

    ReplyDelete
  25. menarik kaler magic skrg eh..dulu2 limited..

    ReplyDelete
  26. dulu2 pakai LUNA aje..takde macam ni

    ReplyDelete
  27. dah lame tak jumpa kaler magic ni... mklumlah, dh lama tak g dkt brg jual alat tulis.. hihii

    ReplyDelete
  28. aah teringat..suka magic color yg magic bile campur putih tukr color..

    ReplyDelete

Popular Posts