Jom Klik

Wednesday, July 4, 2012

Bile Anak Dah Pandai Demand

Pada 2 ari yang lepas

Mummy: Tahun ni aiman nak baju ape untuk rayer
En Aiman: Baju car
Mummy: Aisyah lak
Cik Aisyah: Baju Dora
Mummy: Kasut lak
En Aiman: Ben 10
Cik Aisyah: Kasut dora

Nota kecik: ade ke kasut dora???? huk...huk...huk....

24 comments:

  1. haha sume nak kartun je. comey

    ReplyDelete
  2. bila masing2 dah pandai demand, mmg makin besaq makin pandai nak itu ini, cam balqis la, semua nak pink...dear wat pop up wuindow sng skt nak komen blog u...

    ReplyDelete
  3. hihihihi... kuatkan pengaruh katun dekat budak² huhuhuhu....

    ReplyDelete
  4. hahahaha..lain anak lain baju!meriah nyer nak raya!

    ReplyDelete
  5. Zaman kakcik dulu, hanya kenal kasut BATA! :)

    ReplyDelete
  6. dulu2 kita pakai aje apa yng mak bapak beli, no komen2 hehehe

    ReplyDelete
  7. peminat kartun nampaknya ank pr ni.. :-)

    ReplyDelete
  8. PR.. kena cari memang adalah kasut gambar dora sepasang dgn beg sekali tau...

    ReplyDelete
  9. Seronoknya...sy tak sbr nak tny anak nak baju ry pe mcm ni. Comel je....hehehehe!

    ReplyDelete
  10. MAMA DIE DH KENE START SURVEY DH NI KEINGINAN ANAK2 NI..HEHE..

    ReplyDelete
  11. wah..ank2 mintak mcm2 tu..lastly mama punya barang yg xde.. hihi

    ReplyDelete
  12. comel je.. nampak gayanya kena la akak usaha cari kasut dora..haha

    ReplyDelete
  13. salam kenal.
    dah besar la tu.. sebab tu dah pandai buat pilihan dan pandai demand

    ReplyDelete
  14. wahh.... sudah ada dalam list...

    ReplyDelete
  15. ada rasanya kasut dora
    kena survey dari sekarang lah...

    ReplyDelete
  16. amboi..pandai dorang kan..heee

    ReplyDelete
  17. bebudak zaman skrg kan,dedulu cikji ikut je yg mak ayah beli pastu kenal kasut jenama Bata je.
    nostalgia sungguh

    ReplyDelete
  18. salam..

    pengaruh cerita kuat ni..

    rasanya ada kot kalau kat shopping mall y besar2 tu ;)

    ReplyDelete

Popular Posts