Jom Klik

Tuesday, July 3, 2012

Kembali Bersiaran

Salam uols....
Setelah hampir seminggu menyepi
PR kembali ok...
Walau kesihatan masih tak pulih sepenuhnyer
Tapi ok la
Ari ni rase nak melawat semua rakan-rakan blogger
Windu wei....



Nape la surat meeting & minit meeting ni bertambah tinggi
 Padahal banyak dah buat. 
huk... tak de kene mengene langsung gan N3....
Kalau ade kesempatan PR akan melawat semua rakan-rakan
Walau pun tinggal mesej can ni :)
Ahaks.....

14 comments:

  1. Semoga kesihatan segera pulih sepenuhnya.

    ReplyDelete
  2. Seminggu demam ye PR. Naik kerja bertimbunlah yg menanti - dah biasakan kakak maklum sangat.

    ReplyDelete
  3. semoga kesihatan semakin baik...

    kerja mmg perlu di utamakan, blog sampingan kan...

    ReplyDelete
  4. BARU2 MASUK KEJE NI KEJE MUSTI BELAMBAK..TAKE CARE ALWAYZ!!

    ReplyDelete
  5. wah...walaupun dalam kesibukan dengan minit2 meeting tuh, sempat gak bersiaran ke blog saya. terima kasih.....

    ReplyDelete
  6. tinggi gak tu timbunan kertas...
    hiks

    selamat berkerja uols!

    ReplyDelete
  7. gitu banyaknyer... takut akak.... selamat siapkan keje...

    ReplyDelete
  8. syukur dah semakin ok.. ;)

    psstt: memang pun bau dorang kuat, nak pulak kalau datang kat bank segerombolan..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dh beransur2 sihat.. semoga terus sihat sepenuhnya ye sis.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts