Jom Klik

Saturday, July 21, 2012

Edisi Baju Rayer

Syukur alhamdullilah.... Tahun ni masih ade kesempatan untuk menjalani ibadah puase serta terawih. Ingat lagi tak N3 PR yang bisik-bisik ke Key Ell. Sambil-sambil tu PR sempat la bershopping untuk si twin. Yang dah cakap nak itu dan ini. SINI.

Setelah mencari-cari jom layan pic shopping PR....



* Yang ni kasut gan selipar yang cik Aisyah yang punyer....


* Yang ni kasut gan selipar yang en Aiman yang punyer....












* Yang ni pulak baju kepunyaan cik Aisyah (mummy mintak maaf yer baju dora tak de sayang. Tapi dah ganti dengan baju barbie)











* Yang ni pulak baju en Aiman yang punyer. Alhamdullilah dapat memenuhi permintaan en Aiman








* Yang ni kain pasang yang mummy die yang punyer. Tapi bukan untuk edisi rayer ok... Ni untuk edisi baju yang dah mengecil. muahahaha... bukan badan yanng membesar tapi baju yang mengecil.....










* Entah macam mane la... Tudung bawal jugak ku jatuh cinta. Cinta ku dari dulu kini dan selamanyer... Tudung ariani pakai tapi dah kadang-kadang sudah...

13 comments:

  1. salam PR...

    lamanya izan tak singgah sini n komen2.
    salam ramadhan buat PR n family ye.

    syoknya dah settle soping raya utk anak2 ye... beli awal2 mmg senang kan. kami pun tak ready apa2 lagi...

    ReplyDelete
  2. akak,awlnya beli bj ry

    ni msti mls bersesak2 time dkt ry,gud idea

    ReplyDelete
  3. baju anak kecik lagi mahal dari baju orang dewasa heheeeee

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    sUKER la cik aisyah dan en. aiman dapat baju raya ya...chumil2 pulak tu


    Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  5. memang cantik baju anak-anak, kat sogo ke ni??

    ReplyDelete
  6. Wah dah shoppinh raya.. Saya pun suka tudung bawal ... :)

    Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  7. bestnya shoping untk anak2... :)

    ReplyDelete
  8. RS tak bli apa pun utk anak2 kecuali baju melayu je masing2 punye.seronok gak kan ada anak pompuan sbb baju budak pompuan comel2.byk pilihan.

    ReplyDelete
  9. mai ai dah sopin raya.salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa.:)

    ReplyDelete
  10. mesti anak2 dah semangat nak raya sbb baju dah ready.. :)

    ReplyDelete
  11. Amboiii seronoklaa 2 org tu yek,x sampai seminggu puasa dah dapat kelengkapan raya....ihiks.

    ReplyDelete
  12. Sonoknye tgk bj raye bdk2 ni. Anak kembr sepasang..bestla shoping bj diorang. Hihi..btw,tang tudung tu samelah. Sy pn pencinta bwl gak..:-)

    ReplyDelete

Popular Posts