Jom Klik

Friday, July 13, 2012

Pesta Buku @ TTC

Salam untuk semua.... Dah lame PR tak update blog. Bukan ape PR bercuti pergi Key Ell la... Nak tau ape tujuan PR g Key Ell kene tunggu. 

Ok la sebelum berangkat ke Key Ell, PR telah membawa si twin ke pesta buku yang berlangsung di T.T.C. (Trade Terengganu Center). Memang kebiasaan kalau pesta buku atau pesta komputer wajib pergi. hi...hi...hi..... Kalau ikut kan ati banyak betul novel yang nak PR borong. Tapi pikirkan mase sekarang amat terhad. So wak pe borong banyak-banyak. Cukup ler 2 bijik ni ajer....


Yang ni untuk mummy die punyer.....



Yang ni cik Aisyah yang punyer....


Yang ni pulak en Aiman yang punyer....


Buku cik Aisyah gan en Aiman boleh tahan jugak hege die. Dalam 25 hinggit satu. Sebab buku ni siap dengan CD. Tapi sekarang belum ade mase nak mengajar membaca lagi. Insyaallah kalau ade mase terluang. PR akan mengajar mereka.

Novel PR punyer baru abis bace satu ajer. Satu lagi masih belum disentuh lagi. Tak tahu la bile boleh bace. Harap-harap ade la masa yang akan terluang nanti. Akak punyer novel masih banyak la yang belum di bace.


23 comments:

  1. Masukkan CD dulu bagi anak dara dan bujang tu tengok PR. Mesti mereka enjoy. Usia macam mereka cepat tangkap tau..

    ReplyDelete
  2. anak2 mak dara kalau masuk pesta buku kompom takkan berganjak kalau tak beli buku kat diorang mmg peberet aktiviti kami sekeluarga hehe

    ReplyDelete
  3. kat sini susah nak ada pesta buku..... klu ada mmg munna serbu.....

    ReplyDelete
  4. best kalo pegi pesta buku...
    kalo boleh - macam2 buku nak di beli...

    setuju ngan kakzakie - bagi depa tengok CD tu dulu
    nanti mesti terpikat juga depa nak baca buku plak....

    ReplyDelete
  5. rajinnye gi pesta buku..
    dulu masa kecik, ada buku snow white tu, kakak belikan.. tak tau mana pegi dah buku tu hahaha

    ReplyDelete
  6. macam menarik je buku PR beli tu.. Best x? yang Gelak tergolek tu...

    ReplyDelete
  7. mcm best je novel2 tu.. :)

    macam saya..sebuah novel tu..makan masa sebulan..baru habis baca..hehe.. :)

    ReplyDelete
  8. Best dpt pergi pesta buku camni..

    ReplyDelete
  9. pasti bdk2 tuh dah x sabar nak membaca kan...:)

    ReplyDelete
  10. atok dah lamo x membaco buku...

    T_____T

    ReplyDelete
  11. sy pon suka baca novel, masa je takde nak baca

    ReplyDelete
  12. comel buku2 si twin tu..berkenan plak

    ReplyDelete
  13. dah lama tak pergi pesta buku ni..

    akak dtg KL, nape tak bgtahu..nanti boleh ke temu..huhuhu

    ReplyDelete
  14. saya sk g pesta buku ni sbb mcm2 buku ada :-)

    ReplyDelete
  15. beli ckit tp abih baca xpe dari beli byk2 pastu duk bersepah...

    ReplyDelete
  16. Gelak tergolek tu menarik pulak rasanya... PR dah baca ker, best tak?

    ReplyDelete
  17. akak pun suka beli tapi simpan dulu...ada masa baca.

    ReplyDelete
  18. salam..

    dah lama x bc novel... hihi kurang minat .

    salam ramadhan dari syira. maaf jika ada tersalah bicara.

    ReplyDelete
  19. selamat menyambut ramadhan semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih di berkati. Amin....

    ReplyDelete

Popular Posts