Jom Klik

Friday, July 20, 2012

Selamat Menyambut Bulan Ramadan






Salam untuk semua.... Lame menyepi diri. Tak tahu la kenapa mood asyik ke laut ajer. Dah cuba tarik ke darat tapi ke laut jugak die. Muahahaha.... Bukan tak de cerita nak di ceritakan. Tapi macam tu la.... 

Ok la semperna bulan ramadan yang akan menjelma selepas waktu magrib nanti. PR ingin mengucapkan selamat menjalankan ibadat puasa di bulan ramadan. Semoga puase kite diberkati. Begitu juga dengan ibadat kite. Semoga bertambah-tambah pahala kite sepanjang bulan ramadan ini.....

15 comments:

  1. salam ramadhan dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  2. Selamat Menyambut Ramadan ya PR...moga2 di bulan Ramadan nanti ada lah mood nak ber blog tu :)

    ReplyDelete
  3. PR..Selamat Berpuasa...pelan2 nnt adalah balik mood tu...

    ReplyDelete
  4. SALAM RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA...

    ReplyDelete
  5. SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA KAK...

    ReplyDelete
  6. Amin...Selamat Berpuasa jugak buat kak PR.

    ReplyDelete
  7. Selamat meraikan ramadhan kak. Selamat bertarawih :)
    Marilah kita berpuasa dengan ikhlas. Doa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan al-mubarak
    selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

    :)

    ReplyDelete
  9. Selamat menjalani ibadah ramadhan untuk PR sekeluarga..

    ReplyDelete
  10. Selamat menjalankan ibadah puasa PR. Moga mendapat keberkatan selalu

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan juga buat Mummy Rozie..

    ReplyDelete

Popular Posts