Jom Klik

Sunday, November 13, 2011

Eppy Birthday Sayang

Salam.... Ni citer dah lame tapi tak de la lame sangat. Hi...hi...hi.... 30.10.2011 genap la mytwin 3 tahun. Dah besar anak-anak mummy. Ari tu jatuh ari ahad yang cukup kelam kabut. Persiapan tuk sambut birthday die memang langsung tak ade. Ingat nak jugak buat kecil-kecilan kat rumah pengasuh die. Tapi hampeh..... Dah nak masuk tengah ari baru g beli kek sebijik untuk die orang. Ni pun pic kek pun tak sempat nak ambik. Sebab lupe lak nak bawak tepon mase g beli kek tu (sorry my dear). Tapi janji boleh makan-makan dengan kawan-kawan yer....
Malam pulak belanjer ajer kat SR. Hadiah pun tak beli-beli lagi. Sebenarnyer tak tahu nak beli ape. Sekarang ade 2 pilihan hadiah.



Basikal
*
*
*
*
*
*
*
*

atau

arnab

Kau orang rase nak bagi ape. Melayan kerenah die orang kat S.R. Dapat makan kek yang die orang suka menang suka sangat. Ala... bukan abis pun makan. Last-last tapau jugak die orang  ni.








Nota kecik: Mummy tetap sayang kamu walau ape yang berlaku

6 comments:

  1. yeayy...dapat hadiah.happy birthday adik
    :)

    ReplyDelete
  2. Nak beskal, nak beskal! Hehe..

    Happy belated birthday to the twins. Comel!

    ReplyDelete
  3. hadiah basikal lah sis...hehehe

    ReplyDelete
  4. Hepi besday buat twin akak dari ayen.comel n ensem.bagi basikallaa kak PR....

    ReplyDelete

Popular Posts