Jom Klik

Sunday, November 20, 2011

Sekaya Labu

Salam you all's....
Ari ni lambat ckit bersiaran
Bukan ape tengah datang mood bekerja
So kene la buat keje dulu
Sekarang ni nak rehat kejap




Kau orang pernah makan sekaya labu tak???
Semalam mak ade beli labu
Die tanyang menayang depan anak die yang last ni
hi...hi...hi....
Ape lagi si anak pun berbunyi la
Buat la sekaya labu
Kelas kau PR
Mentang-mentang dapat cuti keje pada ari minggu
Dapur pun tak nak masuk
Kau orang mesti tau buat sekaya
Kalau tak tahu cari jer dalam tenet
Buang ajer bijik kat dalam tu
Lepas tu kukus
Sangat dimakan begitu saja...
hua...hua...hua....
Sangat membuka selera
Makan ajer keje PR sekarang ni
Nasib baik KG payah naik
Kalau tak kompem kene jaga makan
Ok la chow cin chow
Nak sambung balik keje
Nanti petang PR akan menterjah blog kau orang pulak.

4 comments:

  1. tak ponah lagi try sekaya labu nih...

    ReplyDelete
  2. Rajinnya..
    untunglah jd org kurus...mkn byk2 pon x naik kg

    ReplyDelete
  3. sedapnya...teringin lak nak masak..

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap tapi gula dan lemak pasti banyak bila makanan2 sebegitu...

    My new entry:

    Erghh..Esok Pemain Bola Kita Kena Sumbat Dlm kereta Perisai Indon Lagi

    ReplyDelete

Popular Posts