Jom Klik

Friday, April 6, 2012

Jumaat Nan Coti

Ape lagi tugas kalau balik rumah mak sendiri
Selain menjaga kedai yang tak seberape...
Satu lagi tugas yang suka sangat
Iaitu menternak lemak
ha...ha...ha....
Naik lagi la KG ku....
Tapi nak makan ape yer..
Sebab bukan selalu pulang
Nak suruh master cheaf ape yer...
Cuba bagi idea yang boleh meletup gitu....
da...da...da....

8 comments:

  1. Seronoknya dapat makan masakan mak kerana masakan mak biasanya sangat sedap.

    ReplyDelete
  2. wahhhhh, ni yg dengki nih, nak gak r surh mak kita masak..kehkeh

    ReplyDelete
  3. best la balik kg...ternak lemak tu mcm tak bape best...hehee.apa lg request la makanan feveret,air tangan mak ni lain seleranya...menambah2...;p

    ReplyDelete
  4. aaa nak mamam masakan mak jugak!!!!!!sob2

    ReplyDelete
  5. apa2 saja yg mak masak semua sedap

    ReplyDelete
  6. bila la blh blk kpg ni..rindu msakan mak

    ReplyDelete
  7. selagi boleh mkn ni,mkn jelaa ape2 pun kak PR...

    ReplyDelete

Popular Posts