Jom Klik

Tuesday, May 15, 2012

Hadiah Mummy Untuk Kamu



Ingat tak pasal Kad Ari Ibu
Sampai ajer kat rumah
PR terus dapat idea untuk hadiah kan kek untuk Sitwin
Sebab terlalu bangga kerana dapat kad ucapan
Kek ni cik Aisyah yang pilih
So PR buat untuk die orang
Tau tak PR pagi ni lagi bangga
 Cik Aisyah gan En Aiman duk cakap berdua
Die kate kek ni mummy yang buat
Suka betul die orang dapat kek
Semalam tak abis
Bawak lagi kat tadika pagi ni


Nota kecik: tak boleh nak berceloteh panjang-panjang sekarang tengah mood nak buat kerja. Kerja tengah banyak la.....

13 comments:

  1. Itu masih tadika PR... tunggu setahun-dua lagi akan semakin bijak dan macam-macam idea keluar.

    ReplyDelete
  2. En Aiman dan Cik Aisyah pun pastinya bangga dengan mummy mereka. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..mest best kek itu..sedappnyerrr..sy plak yg terliurnyerr..

    kad tu sgt comel..tersentuh hati ibu jika dapat ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Ouh, kek cokelat ke tu? Amboi, gembira si kecik dpt mkn kek. Kek dr tangan mummy...sape tak suke, kan? Yummeh!

    ReplyDelete
  5. dah tentu dorang gembira sebab mama dorang sendiri yang buat..

    siapkanlah kerja tu dulu.. blog kemudian..

    ReplyDelete
  6. kek cekelat ke kak?
    sedappp

    ReplyDelete
  7. rajin nyer mummy.. :) terliur la pulookk!

    ReplyDelete
  8. klu letak topping nya coklat lagi sedapkan

    ReplyDelete

Popular Posts