Jom Klik

Tuesday, May 22, 2012

Kerana Kau.....


 Kau orang nampak pic kat atas ni
Kerana PR buat claim projek ni la
Bagai nak muntah ijau (boleh gitu??)
PR terpaksa kurengkan mase untuk berblog
Nak update N3 pun tak de mase
Nak melawat kekawan pun macam itu ajer
Kadang kala bace sahaja
Nak mengomen pun tak de mase
Akhirnyer dapat jua siapkan claim projek yang satu ini
Bukan ape dah lame nak buat
Tiba-tiba tak de mood
Buat projek lain dulu
Pastu sambung lagi 
Pastu mood ke laut pulak
Buat projek lain pulak
Tapi alhamdullilah jugak
PR dapat siapkan jua
Tahan jugak la muntah ijau jangan bagi die keluar
kah...kah....kah...
Sampai gitu sekali ek...
Tapi memang syukur sangat-sangat
Tahun ni ade 12 list projek
Tapi tak sampai pertengahan tahun 
Dah separuh dari list sudah siap
Syukur Alhamdullilah....


Nota kecik: Mood kegenbiraan walau pun dalam gundah....

11 comments:

  1. fuh..tgk pon dah pening kak.

    ReplyDelete
  2. Sabo PR...biasa laa tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. huhu, baru tgk gambar saya dah pening...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Dapat rezeki dari titik peluh sendiri memang menggembirakan hati. :)

    ReplyDelete
  5. adoii..byk yg bertanda dr x bertanda..pening skali lah..hehe

    thank kak teka2 kt nenscollection..nntkan jawapannye ye..

    ReplyDelete
  6. salam..

    itu tandanya kerja tengah banyak...



    jemput joint contest syira :

    http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

    ReplyDelete
  7. selalu juga tengok benda macam ni,tapi tengok je

    ReplyDelete
  8. Baru2 ni ada rakan usia 27 meninggal kena heart attack, isteri sdg mengandung baby pertamanya, kesian sungguh..Semuanya kerana tekanan kerja, kerja..kerja..kerja..makan tak jaga, nak senaman tak ada masa, dan akhirnya itulah kesudahannya....

    ReplyDelete
  9. sama la macam kayrul, bila dah keja menimbun blog pun terabai..start la nak muntah macam2 colour...abis keja menimbun kompem demam lepas tue

    ReplyDelete
  10. kesiannya nak muntah yer... xmoo strees sgt...

    ReplyDelete

Popular Posts