Jom Klik

Thursday, May 3, 2012

Suka Suki Di Ari Pekerja

Ari ni malas betul nak bersuara...
Layan yer pic-pic yang PR letak ni

MBKT bekerje ke??? Mase Coti ari pekerja


Kompem die orang bekerja....


seronoknyer diorang dapat ikut shopping kat Mydin mall




kali ni ajer ok... lain kali no....no....no....


Nota Kecik: ari ni malas betul la nak taip n3. Harap dapat la layan pic-pic ni. Mood ke laut sudah.....

13 comments:

  1. takper..i layan je ni, hehe..budak2 mana ada tak suka jajan kan..hehe kalau saya pun no..no..no..

    ReplyDelete
  2. aktif betul diaorang ni.hebatlah sis boleh jg 2 org serentak cam ni.kalau saya..surrender..hihi

    ReplyDelete
  3. wah kerja ye org bandaraya. nasib melaka punya cuti. leh park suka suki x letak coupon. hehe

    ReplyDelete
  4. BUI PUN SAMA..MOOD KE LAUT JUGAK..HEHE

    ReplyDelete
  5. Kakak kalau layan gambar budak-budak suka aje PR... macam boleh jadi terapi tengok anak dara dan bujang comel macam anak PR shopping nie...

    ReplyDelete
  6. heheh...

    ok la.. sy kdg lgsung tak de kata2.. :)

    ReplyDelete
  7. public holiday bukan dorang pun cuti ke?

    ReplyDelete
  8. suka tengok kerenah anak-anak yang pelbagai ragam..

    ReplyDelete
  9. best kan shoping! tgk tu muke anak2 u PR... ceria2 belaka, syok mammy dia belanja, heeee~

    ReplyDelete
  10. HEHE..SONOK DEORG NGEPOWW MAMA DIE..HEHE

    ReplyDelete

Popular Posts