Jom Klik

Sunday, January 9, 2011

Jalan-Jalan Cari Pasal

Hi..hi..hi.... Tajuk pun dah nakal. Semalam aku & myhubby jadi buntu dan malas sgt. Pagi2 dah g meround kat pasar tani. Byk betul la beli. Beli ape yg  dah lame aku idam ialah pokok limau purut. Bukan ape aku ni suka masak tomyam. Kadang2 masak pakrik. Best gitu. Kalu dah ade pokok senang la nak masak nanti ye...

Boring punyer boring aku pun ajak myhubby g jalan2 kat mesra mall. Dah tengah ari tp kite org redah jer. Tp alhamdullilah perjalanan kite org ok jer. Sbb x ujan. Panas pun x. Dah sampai seronok la. Sbb ape nak tau. aku dah lame nak makan big apple (donut). Ni la saat2 yg lame aku nantu. Aku memang suka makan donut. Penyakit ni berjangkit dgn anak2 ku yg suka gak mkn donut.

Ni sushi donut tau. Best....................




Banyak betul la beli donut. Memang suka makan donut. Aku paling suka donut coklat dgn kacang pinat. Rase mkn x puas tau....Beli la ape yg dah lame hajat. Nak tau ape??? Jeng...jeng...jeng.... Hadiah utk myhubby la. Tak boleh la nak ckp sini ape die. Tp yg penting ape yg dah lame aku hajat telah tercapai. Beli jugak baju utk mytwin. Eh... tak lupa la utk diri sendiri jgk. hi...hi....hi.....


Ni la muka org suka. Maklum la ape yg die hajati dah tertunai. Puding jer... Tengok la tayang depan mate tu.

Yg ni suka la dpt mkn mknan ringan. Ingat ari ni jer dilain mase no...no....no... tau

Perjalanan pulang kami singgah kat kg myhubby. & tak lupa pergi makam ayah mertua. Hari ni genap 74 ari dah die pergi. Al-Fatihah......

4 comments:

  1. salam kenal...
    i folo u back.. :)
    al-fatihah buat allahyarham ayah mertua.

    ReplyDelete
  2. Tuah anugerah nak jugak ke??? Beli sendiri ye.. hi...hi...hi....

    ReplyDelete

Popular Posts