Jom Klik

Wednesday, January 12, 2011

Hamster Atau Arnab

Salam untuk semua... Ari ni rase boring sangat so terpikir nak taip ape kat blog ni. Tiba-tiba teringat nak cerita pasal hamster @ arnab. Bukan ape aku suka tengok hamster yg comel. Nak bela myhubby tak bg sbb die geli golongan tikus & hamster ni. ade ke ptt org lelaki geli dgn tikus... Tak patut langsung... hu...hu...hu.... Tu la yg buat aku sedih sgt. Aku ni pelik cikit kalau perempuan lain geli dgn hamster atau tikus. tidak bg aku. no..no...no...  Ade pernah 1 ari tu ade bdk office aku menjerit bile die melihat tikus. Aku boleh gelak balik kat die. Sian betul la.....

comelkan..Aku suka sgt. Tapi........

Dan 1 lg binatang kesukaan aku ialah arnab. Mungkin aku nak bela arnab myhubby bg kot. One day nanti aku mesti beli arnab. Sbb sekarang tengah plan nak hiaskan rmh dulu. Al maklum la rmh br duduk tak sampai 1 thn pun. Byk lg brg nak kene beli... Duit lg... Ari2 duk pikir pasal duit. Tp yg penting aku eppy jer menjalani idup di tahun baru ni.

Cantikkan arnab ni.

Lepas rmh ku dah kelihatan ok ckit aku mesti beli gak arnab ni. Tak pe la kalau tak dapat bela hamster pun arnab pun jadi lah... So ape binatang kesukaan anda semua bloger?????

4 comments:

  1. ARNAB!!!
    coz Comot mmg suke giler arnab..
    cume takde je lg nk bela..huhu

    ReplyDelete
  2. saya pun geli hamster..haha...

    ReplyDelete
  3. suke hmster.comel la.....tp lau tkus????geli bebeno la...hahaha...

    ReplyDelete
  4. sicomot memang comel kan?
    E.d.Y Same seperti myhubby la yer...
    Izzi geli gak dgn tikus...
    hi..hi...hi....

    ReplyDelete

Popular Posts