Jom Klik

Tuesday, February 22, 2011

Semangat Kerja

Yahoo.... Semangat kerja ku telah kembali menjelma. Berkobar-kobar ni nak siapkan kerja yang semakin bertambah-tambah. Kerja...kerja...kerja... nanti kerja ku akan bakal dikacau oleh audit yang akan menjelma kat office ku ni. Hah.... baik siapkan keje yang mane boleh buat sebelum diorang datang. Nanti K.I.V lagi. Yang nyata lepas audit keluar aku pun hmmmm..... Nak cuti la. Rehat minda serta otak ku. Siap gak kat die orang ye. Eleh padahal tuan tubuh dah malas nak keje.Cuma nak cuti jer. Sian kat otak dgn minda plk. ha...ha...ha....

Semoga mood aku berjalan dengan lancar pada hari ni. Jangan lak diganggu oleh perkara-perkara yang tidak diingini.Tapi ade la kecewa sikit. Fail yang aku nak dari semalam tak muncul-muncul lagi. Puas bertanya kat staff office ku. Semua cakap tak de dengan die orang. Last-last buat jer la dengan ape yang ade. Semantara semangat aku masih belum luntur. Yu hu... sambung balik keje ek....

7 comments:

  1. mcm maner kalau semangat den doh hilang nie...ado ker obat ..utk den nie..

    ReplyDelete
  2. kak rozie..
    aku dok sabo tunggu ketibaan auditor...haha!

    Lantai, Anak Dan Ibu

    ReplyDelete
  3. raider150: Gi ler berehat lu...
    Yaya: Begitu jua dgn ku x sabo dah ni. Sbb lps ni blh g bercuti...

    ReplyDelete

Popular Posts